چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

هشدار مسکو به غرب؛ آمادگی روسیه برای دفاع از خود را دست‌کم نگیرید

هشدار مسکو به غرب؛ آمادگی روسیه برای دفاع از خود را دست‌کم نگیرید معاون وزیر امور خارجه روسیه با هشدار نسبت به ارزیابی اشتباه غربی‌ها از آمادگی مسکو برای تضمین منافع خود، تاکید کرد: روسیه در زمینه بازدارندگی هسته‌ای به موقعیتی رسیده که امنیت این کشور برای دهه‌های آینده تضمین شده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۹ - ۰۶ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 26
کد خبر: ۲۴۷۱۱۰

به گزارش راهبرد معاصر، سرگئی ریابکوف، معاون وزیر امور خارجه روسیه هشدار داده است که دست‌کم گرفتن احتمال استفاده روسیه از سلاح های هسته‌ای خود از سوی کشورهای غربی می تواند عواقب خطرناکی برای آنها داشته باشد.

 

او که روز گذشته در مجمع بین‌المللی "مطالعات پریماکوف" صحبت می‌کرد، با اشاره به این واقعیت که "وضعیت کنونی در جهان واقعاً راه‌حل‌های ساده و راه‌ خروج از بحران آسانی ندارد"، گفت: «ارزیابی اشتباه و دستکم گرفتن میزان آمادگی روسیه برای تضمین منافع خود در هر شرایطی از سوی مخالفان غربی می تواند ماهیت غم انگیز و خطرناکی  داشته باشد.»

 

معاون وزیر خارجه همچنین تاکید کرد که روسیه منابعی برای انتقال سیگنال‌ها به غرب در زمینه بازدارندگی هسته‌ای حتی در غیاب تمایل مخالفان برای انجام گفت‌وگوی هوشمندانه در اختیار دارد. این دیپلمات بلندپایه روس افزود: در مجموع، فکر می‌کنم ما منبعی داریم که به ما امکان می‌دهد این کار را به گونه‌ای انجام دهیم که علائم ارسال شده حتی در صورت فقدان تمایل طرف مقابل برای انجام یک گفت‌وگوی شفاف و هوشمندانه، همانطور که در گذشته چنین بوده، از بین برود. 

 

سرگئی ریابکوف همچنین یادآور شد که پایه‌های ایجاد شده در زمینه بازدارندگی هسته‌ای در طول سال‌های اخیر در روسیه به گونه ای بوده تا امنیت این کشور را برای دهه‌های آینده بطور قابل اطمینانی تضمین کند.

 

معاون وزیر امور خارجه روسیه افزود: «همانطور که رئیس جمهور ولادیمیر پوتین بارها گفته است، در سال‌های اخیر چنان زمینه‌ای فراهم شده که در وهله نخست در عرصه  بازدارندگی هسته‌ای، به ما امکان آن را بدهد که امنیت خود را برای دهه‌های آینده به خوبی تضمین کنیم.»

 

وی همچنین در جریان سخنرانی خود تاکید کرد که جامعه جهانی نباید اجازه دهد جهان به سمت هرج و مرج هسته‌ای پیش برود و این وضعیت بسیار خطرناک است. ریابکوف ابراز عقیده کرد که این وظیفه مشترک همه قدرت‌‌های هسته‌ای است که این خطر را کاهش دهند.

 

پوتین چند روز قبل  اعلام کرد که روسیه قصد دارد نیروهای سه‌گانه هسته‌ای خود را به عنوان عامل تضمین کننده در جهت بازدارندگی و حفظ توازن قوا در جهان توسعه دهد. وی افزود: همچنین برنامه ریزی شده تا پتانسیل و توان رزمی همه شاخه‌های ارتش تقویت شود و آخرین پیشرفت‌ها در عرصه انجام وظایف نیروهای مسلح بکار گرفته شود. 

 

پوتین پیش از این  نیز گفته بود که روسیه به تغییرات احتمالی در دکترین هسته‌ای خود فکر می‌کند که شامل کاهش آستانه استفاده از تسلیحات مربوطه در صورت بروز تهدیدات امنیتی از جانب غرب می‌شود. او با اشاره به اینکه کشورهای غربی در حال توسعه مواد انفجاری هسته‌ای بسیار کم قدرت هستند، افزود: در عین حال، روسیه هنوز به توانایی حمله هسته‌ای پیشگیرانه نیاز ندارد، ولی بطور قطع دشمن در یک حمله متقابل نابود خواهد شد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار